با استفاده از بادام زمینی در تهران می توانید قدرت بدنی خود را تا 7 برابر بالا ببرید

بادام زمینی را می توان خام، بلانچ شده، برشته، آب پز، سرخ شده، پودر یا کره بادام زمینی مصرف کرد.

خوردن آنها با پوست نازک و کاغذی آنها از نظر تغذیه ای بسیار مفید است، زیرا پوست حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان ها و مواد شیمیایی گیاهی است.

افزودن بادام زمینی بیشتر به رژیم غذایی به اندازه کافی آسان است، چه با بادام زمینی و چه با کره بادام زمینی.

بادام زمینی در تهران فروش بسیار بالایی دارد.

در اینجا چند روش برای استفاده از بادام زمینی در غذاهای مختلف آورده شده است:

● بادام زمینی را به صورت کوکی یا پای بپزید.

● ساندویچ کره بادام زمینی و موز درست کنید.

● کره بادام زمینی را به هوموس اضافه کنید.

● روی ماست خود را با بادام زمینی پر کنید.

● بادام زمینی را در سالاد بریزید.

● بادام زمینی را به غذای سرخ کرده یا رشته فرنگی خود اضافه کنید.

● بادام زمینی را در یک مخلوط دنباله دار مخلوط کنید.

بادام زمینی

تیامین. یکی از ویتامین های گروه B، تیامین به عنوان ویتامین B1 نیز شناخته می شود.

این به سلول های بدن شما کمک می کند تا کربوهیدرات ها را به انرژی تبدیل کنند و برای عملکرد قلب، ماهیچه ها و سیستم عصبی شما ضروری است.

بادام زمینی یکی از غنی ترین منابع غذایی بیوتین است که در دوران بارداری مهم است.

مس. مس یک ماده معدنی کم مصرف در رژیم غذایی، اغلب در رژیم غذایی غربی کم است.

کمبود ممکن است اثرات نامطلوبی بر سلامت قلب داشته باشد.

فولات که به عنوان ویتامین B9 یا اسید فولیک نیز شناخته می شود، عملکردهای اساسی بسیاری دارد و به ویژه در دوران بارداری مهم است.

منگنز. یک عنصر کمیاب، منگنز در آب آشامیدنی و بیشتر غذاها یافت می شود.

ویتامین E. یک آنتی اکسیدان قوی، این ویتامین اغلب به مقدار زیاد در غذاهای چرب یافت می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.