تیدر میان شناخته شده ترین و پرمصرف ترین حبوبات در آشپزخانه، نخود دارای مشخصات غذایی عالی است زیرا سرشار از پروتئین، فیبر، نمک های معدنی است و یک ماده بسیار متنوع در آشپزخانه است.
نخود قرمز لپه ای طرفداران بسیاری در ایران دارد.
بیایید دریابیم که ارزش غذایی و خواص نخود چیست .
نخود چه خواصی دارد؟
آنها سرشار از پروتئین های گیاهی هستند
آنها به کاهش کلسترول و تری گلیسیرید کمک می کنند
به راحتی سیر می شوند
قند خون را کاهش می دهند
آنها منبع چربی های سالم هستند
آنها سلامت روده را بهبود می بخشند
آنها مواد معدنی و ویتامین ها را فراهم می کنند
برخی از تردیدهای مکرر در مورد مصرف نخود:
چه کسانی نباید نخود بخورند؟
فصلی بودن نخود چیست؟
روزی چند نخود می توانید بخورید؟
چگونه نخود را بهتر هضم کنیم؟
نخود چقدر کلسترول دارد؟
چگونه نخود را سر سفره بیاوریم؟ 12 دستور پخت با نخود
ارزش غذایی و خواص نخود
نخود با طعم لطیف و بافت «شنی» خود، ماده ای با هزاران کاربرد در آشپزخانه است و در اندک خود دارای خواص و فواید بسیاری برای بدن انسان است.
اما چه هستندارزش غذایی نخود
همانطور که از جدول ارزش غذایی نخود می بینیم، این حبوبات عمدتاً از کربوهیدرات، فیبر و پروتئین تشکیل شده اند، اما سرشار از ویتامین ها ، آنتی اکسیدان ها و املاح معدنی هستند که خواص و فواید بسیار مفیدی برای بدن انسان به نخود می بخشند.
هرکسی که از رژیم گیاهخواری یا وگان پیروی می کند اهمیت دریافت پروتئین کافی از گیاهان از طریق جایگزین های گوشت را می داند .
خوشبختانه، نخود می تواند انتخاب معتبری باشد: در 100 گرم از این حبوبات ، 20.9 گرم پروتئین پیدا می کنیم (طبق دستورالعمل یک رژیم غذایی سالم ، مصرف پروتئین توصیه شده برای بزرگسالان 0.90 گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است، بنابراین یک فرد وزن 60 کیلوگرم به 54 گرم پروتئین نیاز دارد).
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.