با مصرف آجیل برزیلی خون خود را تصفیه کنید

پسته یک میان وعده خوشمزه است که در هر زمانی می توانید آن را میل کنید.

پسته سرشار از ویتامین B6 است که به تنظیم قند خون و تولید هموگلوبین کمک می کند.

یکی از خوشمزه ترین آجیل ها آجیل برزیلی می باشد.

ویتامین B6 همچنین باعث افزایش متابولیسم، عملکرد سالم کبد و بهبود سلامت چشم می شود و پسته یکی از غذاهای غنی از این ویتامین است.

یکی از ویژگی های شاخص پسته، بهبود و ارتقای سلامت روده است.

خوردن پسته باعث افزایش رشد باکتری های سالم در معده می شود که خطر سوء هاضمه، بیماری های قلبی و سرطان را تا حد زیادی کاهش می دهد.

پسته همچنین دارای آنتی اکسیدان های زیادی است که با تولید آمینو اسیدهای ضروری برای بدن به کاهش کلسترول خون و حفظ سلامت رگ های خونی کمک می کند.

آجیل

بسیاری از مردم با فندق به عنوان طعم دهنده قهوه آشنا هستند، اما هرگز فندق واقعی نخورده و حتی ندیده اند.

با این حال، فندق می تواند یک مکمل عالی برای یک رژیم غذایی متعادل باشد.

فندق، آجیل دایره ای شکل کوچکی است که طعمی منحصر به فرد دارد و رنگ و بوی شیرینی به هر غذایی می بخشد.

مواد مغذی در هر وعده فندق:

• پروتئین: 4.2 گرم

• فیبر: 2.7 گرم

• چربی: 17 گرم

• کالری: 176

یکی از مواردی که فندق را منحصر به فرد می کند این است که حاوی بالاترین مقدار پروآنتوسیانیدین (PAC) در مقایسه با سایر مغزها است. PAC ها برای سلامتی شما مفید هستند.

زیرا 20 برابر بیشتر از ویتامین C و 50 برابر بیشتر از ویتامین E فعالیت آنتی اکسیدانی دارند.

آنتی اکسیدان ها با از بین بردن رادیکال های آزاد مضر در سلول ها به عنوان پاک کننده در بدن عمل می کنند.

PAC ها برای حفظ جوانی پوست و حفظ سلول ها برای مبارزه با پیری شناخته شده اند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.