با مصرف نخود بوکان چشمان خود را روشن کنید

نخود خشک را که هنوز پخته نشده باید در جای تاریک و خنک قرار دهید.

قبل از پخت باید حدود 12 ساعت در آب گرم و در جای خنک خیس شوند تا از تخمیر جلوگیری شود.

بعد از خیساندن، اگر از قابلمه سنتی استفاده می کنید باید 2 ساعت و اگر در زودپز به مدت 45 دقیقه بپزید.

نخود بوکان از پرفروش ترین محصولات می باشد.

نخود در کوزه

کنسرو نخود جایگزین عالی برای نخود تازه است و از آنجایی که از قبل آب پز شده است سریعتر آماده می شود.

نخود را از دانه های خشک تهیه می کنند که باید چند ساعت در آب سرد خیس بخورد.

نخود

پس از آن، آنها در آب نمک پخته می شوند و در نهایت کنسرو می شوند تا سپس به مرحله استریل کردن می روند، که ماندگاری آنها را تضمین می کند، مگر اینکه قبلاً استریل شده نگهداری شوند.

نخود نیز مانند سایر حبوبات با افزودن نمک و آب کنسرو می شود.

معمولاً همیشه بهتر است دومی را حذف کنید، حتی اگر چیزی بیشتر از چیزی نباشد که حبوبات در آن پخته شده است.

با این حال، ممکن است در این آب بقایایی از مواد مورد استفاده برای آماده سازی بسته بندی وجود داشته باشد: بنابراین شستشو بیش از حد توصیه شده است.

کسانی که حبوبات کنسرو شده مصرف می کنند باید همیشه از منشاء ایتالیایی آنها اطمینان حاصل کنند، زیرا در ایتالیا، احتیاط بیشتری در مورد وجود هرگونه آفت کش مورد استفاده در هنگام کشت حبوبات وجود دارد.

بنابراین، با توجه به اینکه هیچ نوع آفت کشی برای دومی در هنگام کشت یا خشک کردن در مزرعه استفاده نمی شود، همیشه خوب است به برچسب ها نگاه کنید یا حتی بهتر از آن، غذاهای ارگانیک مصرف کنید که مشکل را ریشه ای برطرف می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.