کشمش، سلطانها و مویز دارای مواد مغذی مشابهی هستند، زیرا همگی سرشار از فیبر، پتاسیم و آنتیاکسیدان هستند.
از جنبه منفی، قند زیادی دارند و ویتامین C و K کمتری نسبت به انگور تازه دارند.
مویز ۱۴۰۱ برای بدن بسیار مفید است.
آنها ممکن است همان مزایای سلامتی را ارائه دهند
کشمش، سلطانها و مویز از راههای مختلفی برای سلامتی شما مفید هستند.
هر سه منبع عالی از آنتی اکسیدان ها از جمله پلی فنول ها هستند.
آنتی اکسیدان ها به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های مضر ناشی از رادیکال های آزاد و استرس اکسیداتیو کمک می کنند، که به التهاب و بسیاری از بیماری ها، از جمله سرطان کمک می کند.
علاوه بر این، کشمش، سلطانی و مویز سرشار از فیبر هستند.
فقط یک اونس (28 گرم) حاوی 1 تا 2 گرم فیبر است که 4 تا 8 درصد نیاز روزانه شما را تشکیل می دهد.
مطالعات نشان میدهد که رژیم غذایی سرشار از میوهها و سبزیجات غنی از فیبر ممکن است به کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا، بیماری قلبی و دیابت کمک کند.
سلطانها معمولاً کوچکتر از کشمش هستند و از کشمش و مویز شیرینتر، آبمیوهتر و روشنتر هستند.
مویز، همچنین به عنوان “انگور زانت” شناخته می شود، انگور خشک و ریز است.
مویز برخلاف نامش، در واقع از خشک کردن انواع انگورهای کوچک و بدون هسته به نامهای «Black Corinth» و «Carina» ساخته میشود.
مویز تا سه هفته خشک می شود.
به دلیل اندازه کوچکشان طعمی شیرین، تند و تند دارند و به غذاهای شیرین و خوش طعم، بافت و شیرینی می بخشند.
در ایالات متحده، سلطان ها را به عنوان “کشمش طلایی” یا “کشمش سلطانی” می نامند.
این انگورها با یک ماده نگهدارنده به نام دی اکسید گوگرد درمان می شوند تا رنگ روشن تر انگور را حفظ کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.